Skip to main content

Crossfit Engelen

CROSSFIT ENGELEN EN OMGEVING BEOEFENEN BIJ CROSSFIT DUKETOWN

De leukste manier om fit te worden? Dat is ongetwijfeld met CrossFit. Bij CrossFit maakt u functionele bewegingen zoals duwen, trekken, rollen, springen en klimmen. Doordat deze bewegingen natuurlijk zijn, zijn ze (mits correct uitgevoerd) veilig om uit te voeren. Daarnaast worden diverse spiergroepen aangesproken, waardoor u snel fit wordt. Binnen enkele weken zult u al resultaat merken. Voor Crossfit Engelen en omgeving kunt u dan ook terecht bij CrossFit Duketown. Wij zijn een enthousiast team die CrossFit trainingen aanbiedt op diverse niveaus. Want voor jong én oud, beginners en gevorderden: CrossFit is altijd een optie!

AAN DE SLAG IN DE CROSSFIT BOX ENGELEN

In onze CrossFit box Engelen gaat u samen met onze coaches en leden aan de slag. Wij vinden hierbij niet alleen hard trainen belangrijk, we doen ook ons best een goede sfeer te creëren. Veel van onze leden omschrijven CrossFit Duketown dan ook als een hechte familie. Met zijn allen steunen we elkaar en strijden we om onze doelen te behalen. Zowel sterk en fit worden als afvallen, de conditie verbeteren en sporten met plezier zijn haalbaar dankzij CrossFit. Nog niet overtuigd? Lees op onze website dan eens ervaringen van onze leden en het achtergrondverhaal van onze coaches!

MEER INFORMATIE OVER CROSSFIT

Wilt u meer informatie over CrossFit of direct een gratis proefles aanvragen? Neem dan een kijkje op onze website. Online vindt u onder andere onze contactgegevens en een contactformulier. Op de website leest u tevens meer over onze abonnementen en app. Bij CrossFit Duketown werken we namelijk met een app waarin u onder andere uw resultaten kunt bijhouden. Dit maakt het sporten bij CrossFit Duketown nog leuker en effectiever. Zodra u even enthousiast bent geworden over CrossFit als wij, verwelkomen wij u graag in onze gym in ’s-Hertogenbosch. Wij staan klaar om samen met u te trainen!

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers