Skip to main content

Crossfit Kerkdriel

CROSSFIT KERKDRIEL: BINNEN DE KORTSTE KEREN STERK EN FIT

CrossFit Kerkdriel beoefenen doet u bij CrossFit Duketown. Wij zijn een enthousiast team die klaarstaat om u te motiveren en te begeleiden tijdens de trainingen. Samen gaan we uw doelen bereiken. Door middel van functionele bewegingen zoals duwen, trekken, rollen, klimmen, springen en dragen wordt u namelijk binnen de kortste keren fit en sterk. En dat allemaal op uw niveau en zonder kans op blessures. Functionele bewegingen zijn namelijk natuurlijk en (mits correct uitgevoerd) volkomen veilig. CrossFit is niet alleen de ideale sport als u even stoom wilt afblazen, veel mensen vinden het bovendien een erg leuke sport om te beoefenen.

STOOM AFBLAZEN IN DE CROSSFIT BOX KERKDRIEL

De coaches van CrossFit Duketown hebben allemaal hun eigen verhaal. Eén ding hebben ze echter gemeen: hun passie voor CrossFit. En deze passie delen ze graag met u. Naast dat hun enthousiasme aanstekelijk werkt, weten ze u ook als geen ander uit te dagen. Bijvoorbeeld om uw grenzen te verleggen en om extra hard voor uw doelen te knokken. In de CrossFit box Kerkdriel van CrossFit Duketown wordt flink getraind maar is het tegelijkertijd ook gezellig. Wij voelen ons namelijk één grote familie die met elkaar wil samenwerken om de beste resultaten te behalen!

CROSSFIT DUKETOWN IN ’S-HERTOGENBOSCH

Bij CrossFit Duketown werken we met een handige app. Via deze app roostert u uw lessen in en kunt u uw resultaten bijhouden. Daarnaast kunt u op onze website (zowel voor leden als niet-leden) veel informatie vinden. Maak bijvoorbeeld kennis met onze coaches of bekijk alvast wat trainingsschema’s. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren of direct een afspraak maken voor een gratis proefles. U contacteert ons via het online contactformulier. Wij zullen hierna ons best doen om binnen 24 uur te antwoorden. Ook de proefles regelt u geheel online. Graag tot ziens bij CrossFit Duketown in ’s-Hertogenbosch.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers