Skip to main content

Crossfit Vlijmen

DE CROSSFIT BOX VOOR VLIJMEN

Is het tijd om eens aan je conditie en vorm te werken? Dan heb je hier natuurlijk heel wat verschillende mogelijkheden voor. Je kunt bij wijze van spreken op elke hoek wel een sportschool vinden waar je aan de slag kunt gaan. Maar als jij echt aan de slag wilt met een methode waarmee je de meest complete workout krijgt, dan raden we je aan om eens CrossFit te overwegen. Dit is een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek, waarbij je jouw functionele bewegingen eens goed kunt trainen. Voor een CrossFit bij Vlijmen in de buurt ben je altijd welkom bij CrossFit Duketown.

Aan de slag met CrossFit bij Vlijmen

Je zoekt een CrossFit box in Vlijmen? Dan nodigen we je van harte uit om eens naar Den Bosch te komen. Dit is bij jou in de buurt, je kunt bij ons ook meteen aan de slag gaan. Toch eerst een keer een proefles volgen? Geen probleem, je kunt via onze website heel eenvoudig een proefles inroosteren. Bekijk hier eens welke data en tijden er nog open staan en geef aan wanneer het jou het beste uitkomt. We gaan dan samen met jou bekijken wat CrossFit ook voor jou kan betekenen. Het is daarbij belangrijk dat je jezelf geen zorgen maakt om de vraag of CrossFit misschien te ingewikkeld of zwaar is voor jou. CrossFit is bij uitstek een vorm van fitness waarbij jij zelf de regie hebt over hoe snel je vooruitgang boekt.

MEER WETEN OVER CROSSFIT BIJ VLIJMEN?

Neem gewoon eens een kijkje op onze website als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We staan ook altijd klaar om je vragen over onze CrossFit box voor Vlijmen met je door te nemen. Samen met jou stellen we dan een programma op waarbij jij zult merken dat je jezelf snel beter zult gaan voelen. We vinden het heel belangrijk om jou op een verantwoorde manier te helpen aan een topconditie.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers