Skip to main content

Sporten Den Bosch

Wil jij sporten in Den Bosch?

Ben jij op zoek naar een goede sportschool om te komen sporten in Den Bosch? Ben je daarbij op zoek naar een complete manier van sporten die ervoor zorgt dat je op alle gebieden aan je conditie en vorm werkt? Dan raden we je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij CrossFit Duketown. Bij ons kun je namelijk op de best mogelijke manier met CrossFit aan de slag gaan. Dit is een vorm van fitness waarbij elementen van diverse verschillende soorten sport met elkaar worden gecombineerd. Het resultaat is een soort fitness die ervoor zorgt dat jij lekker aan de slag kunt gaan en snel in een betere vorm steekt dan ooit tevoren.

DE BESTE MANIER VAN SPORTEN VOOR DEN BOSCH EN OMSTREKEN

CrossFit Duketown is een sportschool waar jij erop kunt rekenen dat je straks perfect in vorm bent. We hebben mensen werken die graag eens met jou bekijken wat je voor doel voor ogen hebt. We willen je niet alleen maar helpen om je doel te bereiken, we willen er eigenlijk voor zorgen dat jij zelfs nog hogere doelen gaat stellen. CrossFit is een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Samen met jou stellen we een programma op dat ervoor zorgt dat jij een op een zo prettige en effectief mogelijke manier perfect in je vel komt te zitten.

Meer weten over sporten in Den Bosch?

Wil jij onze manier van sporten voor Den Bosch ook eens proberen? Dan neem je gewoon even een kijkje op onze website om meer te lezen over onze sportschool, maar ook over wat CrossFit precies inhoudt. Je kunt ook altijd even via onze website een gratis proefles bij ons inroosteren. Zo kun je zelf meemaken hoe het er bij een les CrossFit aan toegaat en krijg je gelijk een goede indruk of CrossFit ook iets voor jou is. CrossFit is een vorm van fitness die eigenlijk voor iedereen geschikt is. We hopen je dan ook snel een keer te mogen begroeten bij CrossFit Duketown.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers