Skip to main content

Voedingsadvies Den Bosch

PROFESSIONEEL VOEDINGSADVIES IN DEN BOSCH

Zou jij graag je eetpatroon willen veranderen? Merk je dat je steeds ongezonder begint te leven en wil je graag eens contact opnemen met een expert die je kan helpen het patroon te doorbreken? Dan is het goed om eens contact op te nemen met CrossFit Duketown. We zijn gevestigd in Den Bosch, waar onze experts klaarstaan om voor jou een goed eetpatroon op papier te zetten. Je kunt dit dan gelijk combineren met het volgen van CrossFit lessen in onze sportschool. De combinatie is een belangrijke eerste (en tweede, en derde) stap in de richting van een gezonder leven.

ADVIES VOOR VOEDING IN DEN BOSCH

CrossFit is een vorm van bewegen die erop is gericht om jou beter te laten gebruikmaken van je functionele handelingen. Dit zijn vormen van beweging die je in het dagelijks leven nodig hebt, maar die daarbij ook goed zijn om onder de knie te hebben als je iemand bent die veel gaat sporten. Functionele handelingen zijn bewegingen die je eenvoudig kunt trainen. We helpen je hier graag bij. Als je deze bewegingen dan ook nog eens combineert met een goed eetpatroon, dan zul je merken dat je snel een stuk beter in je vel zit.

HET BESTE VOEDINGSADVIES VOOR DEN BOSCH

We raden je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We staan klaar om je te helpen met het opstellen van een programma waarin beweging en voeding goed met elkaar gecombineerd worden. Onze mensen willen jou graag helpen om beter in je vel te komen zitten. We hebben veel ervaring op dit gebied en zetten deze ervaring en kennis graag in om jou op weg te helpen!

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers