Skip to main content

Crossfit Berlicum

DE PLEK VOOR CROSSFIT IN BERLICUM EN OMSTREKEN

Ben jij op zoek naar een plek in de omgeving van Berlicum waar je aan CrossFit kunt doen? Dan nodigen we je bij deze van harte uit om hiervoor eens langs te komen bij CrossFit Duketown. Bij ons vind je ervaren, enthousiaste trainers die graag samen met jou aan de slag gaan om je conditie te verbeteren. CrossFit is daar in onze ogen de beste methode voor. Je gaat dan aan de slag met verschillende disciplines, die er samen voor zorgen dat jij straks weer perfect in je vel zit. Kom gewoon eens bij ons langs voor een proefles, of volg onze introductiecursus van 10 lessen in een maand.

WELKOM IN ONZE CROSSFIT BOX VOOR BERLICUM

Als jij aan de slag wil gaan met CrossFit in Berlicum, dan ben je bij ons van harte welkom. We helpen je graag met het opstellen van een programma dat helemaal op maat voor jou is gemaakt. We kijken hierbij naar je mogelijkheden, maar ook naar de uitdagingen die je aankunt. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat je straks weer helemaal in een perfecte conditie bent. Het maakt daarbij niet uit als je nog geen ervaring hebt met CrossFit. We leggen je alles rustig uit en werken samen van de basis af aan toe naar een programma dat jou op het lijf is geschreven.

KOM EENS LANGS IN ONZE CROSSFIT BOX IN BERLICUM

CrossFit is een unieke combinatie van meerdere disciplines op het gebied van alles wat met functioneel bewegen te maken heeft. Dit zijn bewegingen die je dagelijks maakt en waar je wellicht moeite mee hebt. Door deze via CrossFit te trainen zul je merken dat ze steeds soepeler gaan. Bij CrossFit combineren we gewichtheffen, atletiek en gymnastiek met elkaar. Zo krijg jij een complete training, die ervoor zorgt dat de belangrijke delen van je lichaam beter aanvoelen en functioneren dan ooit tevoren. Meer weten of een keer een proefles doen? Op onze website schrijf je jezelf eenvoudig in of stuur je je vragen naar ons door.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers