Skip to main content

Wat is
Crossfit

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. De hele dag door hebben wij ons lichaam nodig om dingen voor elkaar te krijgen. Van simpele taken zoals een stoel aanschuiven tot moeilijkere taken zoals die iets te zware boodschappentas in de auto zetten.

Helaas bewegen veel mensen steeds minder door de toenemende welvaart. De grootste wandeling van de dag is vaak van de bureaustoel naar het koffiezetapparaat en weer terug. Hierdoor hebben veel mensen te kampen met overgewicht en allerlei welvaartsziekten. En dat terwijl bewegen echt leuk kan zijn!

Omdat wij zelf vele trainingsvarianten hebben geprobeerd zijn we er uiteindelijk achter gekomen dat er geen enkele variant ook maar in de buurt komt qua resultaten, in vergelijking tot het trainen met functionele bewegingen.

Wat zijn functionele bewegingen?

Functionele bewegingen zijn bewegingen die we nodig hebben om te kunnen leven. Denk aan: liggen, zitten, dragen, duwen, trekken, rollen, lopen, fietsen, zwemmen, springen, opstaan, klimmen en nog veel meer.

Wat zijn dan de voordelen?

  1. Omdat functionele bewegingen in onze natuur liggen zijn ze erg veilig om uit te voeren, mits correct uitgevoerd.
  2. Functionele bewegingen spreken altijd meerdere spiergroepen tegelijk aan waardoor u sneller resultaat boekt.
  3. Functionele bewegingen bereiden u het beste voor op uw leven buiten de gym.
  4. Binnen enkele weken ervaart u al verschil in uw fitheid en lichaamssamenstelling.
  5. Functionele bewegingen zijn uitdagend en op het juiste niveau in te schalen voor iedereen.
  6. Een functionele beweging stelt mensen in staat om gedurende een langere tijdsduur, onafgebroken, veel en zwaar werk te leveren. En juist dat brengt de resultaten.
Provided Physiotherapies

Become
a Member

Train één maand voor een gereduceerd tarief onbeperkt voor €41,-