Skip to main content

Crossfit Cromvoirt

CROSSFIT CROMVOIRT

Ons enthousiaste team verzorgt CrossFit Cromvoirt

Het enthousiaste team van CrossFit Duketown staat klaar om voor u CrossFit Cromvoirt te verzorgen. Samen gaan we aan de slag om fit te worden, sterker te worden én te sporten met plezier. Wij geloven namelijk dat je met CrossFit op een leuke en veilige manier je doelen kunt behalen. Door middel van de functionele bewegingen die je tijdens CrossFit maakt, (denk aan trekken, duwen, rollen, klimmen en springen) is de kans op blessures bovendien kleiner. Daarnaast kun je de oefeningen ook in je dagelijkse leven goed toepassen en worden met de oefeningen meerdere spiergroepen tegelijkertijd aangesproken. Hierdoor merkt u snel resultaat.

MOTIVATIE EN BEGELEIDING IN ONZE CROSSFIT BOX CROMVOIRT

In onze CrossFit box Cromvoirt wordt CrossFit op verschillende niveaus aangeboden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze gezellige CrossFit familie! En of u nu veel ervaring heeft met sporten of niet, jong of oud bent: CrossFit is altijd een optie. De oefeningen worden simpelweg aangepast aan uw conditie en mogelijkheden. Bovendien weten onze coaches als geen ander u te motiveren en te begeleiden. En hoewel veel mensen zich behoorlijk in het zweet werken tijdens een les CrossFit, raken de meeste mensen wel op slag verliefd op deze uitdagende sport.

Contact opnemen met CrossFit Duketown

Voor meer informatie over CrossFit, ons team en onze abonnementen kunt u altijd even op onze website kijken. Voor vragen kunt u ons uiteraard ook direct contacteren. Dit doet u door ons online contactformulier in te vullen. Wij doen ons best om u binnen 24 uur een reactie te geven. Tot slot kunt u via de website een gratis proefles in plannen. Door middel van een (vrijblijvende) proefles kunt u zelf ervaren hoe leuk CrossFit is en hoe gezellig de gym en het team van CrossFit Duketown is. Wij zien u graag snel bij CrossFit Duketown in ’s-Hertogenbosch.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers