Skip to main content

Crossfit Drunen

CROSSFIT DRUNEN EN OMGEVING

Bent u op zoek naar een gym om CrossFit Drunen en omgeving uit te oefenen? Maak dan kennis met CrossFit Duketown uit ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn gespecialiseerd in CrossFit en bieden lessen aan op verschillende niveaus. Samen met u gaan we aan de slag en begeleiden en motiveren wij u tijdens het bereiken van uw doelen. Met CrossFit bereikt u niet alleen snel resultaat, het is ook een super leuke sport om te beoefenen. Fit worden, sterker worden, afvallen of uw conditie verbeteren was dan ook nooit eerder zo makkelijk én gezellig als bij CrossFit Duketown.

CROSSFIT DUKETOWN: CROSSFIT BOX DRUNEN

De CrossFit box Drunen en omgeving van CrossFit Duketown is van alle gemakken voorzien. In onze gym wordt dan ook hard getraind met onze enthousiaste coaches. Veel van onze leden beschrijven ons team als familie. We zijn hecht en vinden een goede sfeer belangrijk. Wij geloven namelijk dat je trainingen pas echt een succes zijn als u er met plezier naar toe gaat. Bij CrossFit Duketown onderscheiden we onszelf bovendien door gebruik te maken van een app. Hierin roostert u uzelf in voor de lessen, houdt u resultaten bij en bekijkt u producten en uw abonnement.

MAAK KENNIS MET CROSSFIT

De beste manier om kennis te maken met CrossFit en ons team? Dat is door een gratis proefles aan te vragen. Via onze website regelt u dit snel en eenvoudig. Wij durven te wedden dat u na de eerste les verkocht bent. Tevens kunt u online onze contactgegevens vinden en meer lezen over onze coaches, CrossFit en onze abonnementen. Wacht dus niet langer, kijk even rond op de website én maak direct een afspraak voor de proefles. Het behalen van uw doelen en fit worden was nooit eerder zo dichtbij!

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers