Skip to main content

Crossfit Nieuwkuijk

CROSSFIT NIEUWKUIJK: LEUKSTE MANIER OM FIT TE WORDEN

Wilt u voor eens en voor altijd van uw extra kilo’s af? Of wilt u graag sterker en gezonder worden en uw uithoudingsvermogen verbeteren? Dan is CrossFit de ideale sport voor u. Bij CrossFit Duketown verzorgen we CrossFit Nieuwkuijk en omgeving. Samen met ons gedreven team kunt u direct beginnen met trainen. Door middel van allerlei functionele én leuke bewegingen zult u zien dat u binnen een paar weken al verschil merkt. En daarvoor hoeft u niet uren in de sportschool te staan. Slechts twee trainingen per week zijn voldoende om vooruitgang te boeken!

CROSSFIT BOX NIEUWKUIJK BIJ CROSSFIT DUKETOWN

In onze CrossFit box Nieuwkuijk organiseren we CrossFit trainingen op diverse niveaus. CrossFit is namelijk prima geschikt voor zowel beginners als gevorderden sporters. En of u nu veel of weinig ervaring hebt: tijdens de trainingen zult u zich waarschijnlijk flink in het zweet werken. Ondanks dat veel mensen de training als pittig ervaren, vindt bijna iedereen CrossFit erg leuk en uitdagend. En zodra u merkt dat u inderdaad al uw spiergroepen aanspreekt en binnen no time resultaat boekt zult u helemaal verliefd worden op CrossFit! Het team van CrossFit Duketown wordt bovendien vaak als een hechte en gezellige familie omschreven waar iedereen zich thuisvoelt.

TOT SNEL BIJ CROSSFIT DUKETOWN!

CrossFit Duketown werkt met gezellige, enthousiaste en gedreven coaches die u als geen ander kunnen begeleiden en motiveren. Wij hebben als doel om leuke en uitdagende trainingen te organiseren waardoor u snel fit wordt. CrossFit Duketown onderscheidt zichzelf bovendien door te werken met een handige app. Via de app houdt u resultaten bij, roostert u zich in voor lessen en wijzigt u eenvoudig en snel uw abonnement. Voor meer informatie kunt u op onze website kijken of ons contacteren via het online contactformulier. Tevens kunt u online direct een gratis proefles aanvragen. Tot snel bij CrossFit Duketown!

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers