Skip to main content

Crossfit Rosmalen

DE CROSSFIT BOX VOOR ROSMALEN

Ben jij op zoek naar een CrossFit box in Rosmalen of een van de omliggende plaatsen? Dan nodigen we je van harte uit om eens te komen kijken bij onze CrossFit box in Den Bosch. CrossFit Duketown is de ideale plek om aan de slag te gaan met je conditie. CrossFit is een perfecte combinatie van disciplines, die er aan bijdraagt dat jij je straks helemaal perfect voelt. Heb je nog niet eerder aan CrossFit gedaan en weet je niet zeker of het wel iets voor je is? Geen probleem! Schrijf je op onze website in voor een gratis proefles. Je kunt ook kiezen voor onze introductiecursus, waarbij je tien lessen in een maand kunt volgen.

AAN DE SLAG MET CROSSFIT VOOR ROSMALEN

We vinden het belangrijk om jou te helpen beter in je vel te komen. CrossFit is daar een perfecte methode voor. Hierbij werk je aan het versterken van je functionele bewegingen. Dit zijn bewegingen die belangrijk zijn in je dagelijks leven of bij je sport, waarbij er altijd wel bewegingen zijn die een extra boost kunnen gebruiken. We gaan graag eens samen met jou bekijken waar jij denkt dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Aan de hand hiervan stellen we dan een programma samen dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

MEER WETEN OVER ONZE CROSSFIT BOX VOOR ROSMALEN?

Als jij meer wil weten over wat je kunt bereiken bij CrossFit Duketown, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om samen met jou eens te bekijken hoe CrossFit je kan helpen bij het verbeteren van je conditie en vorm. Je kunt de oefeningen bij ons net zo ingewikkeld maken als je zelf maar wil, waarbij het natuurlijk altijd mogelijk is om het niveau op te schroeven naarmate je beter wordt in CrossFit. Maar dit is ook een perfecte training voor als je net begint. We hopen je dan ook een keer te mogen begroeten voor een proeftraining.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers