Skip to main content

Crossfit Sint-Michielsgestel

DE CROSSFIT BOX VOOR SINT-MICHIELSGESTEL

Ben jij op zoek naar een CrossFit box in Sint-Michielsgestel, waar jij aan de slag kunt gaan met het verbeteren van je conditie en je functionele bewegingen? Dan ben je bij CrossFit Duketown aan het juiste adres. Onze CrossFit box is weliswaar niet in jouw stad gevestigd, maar we zitten wel bij jou om de hoek. Bij ons vind je niet alleen de apparatuur die nodig is voor een goede training, maar ook de mensen die je inspireren om extra goed je best te doen. Wil je hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, of een kijkje nemen op onze website.

EEN CROSSFIT BOX IN SINT-MICHIELSGESTEL BEZOEKEN

Als jij eens iets aan je conditie en vorm wil doen en hiervoor verantwoord bezig wil zijn, dan raden wij je aan om eens contact met ons op te nemen. Je mag bij ons een keer gratis een proefles doen, die je heel eenvoudig via onze website bij ons kunt bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om een introductiecursus bij ons te volgen, waarbij je tien lessen krijgt in een maand. Heb jij zelf nog geen ervaring met CrossFit en weet je zodoende niet zeker of het iets voor jou is? Dan raden wij je aan om toch eens bij ons langs te komen. We vertellen je alles wat je moet weten en stellen samen met jou een programma op waarmee je rustig in vorm kunt komen.

MEER WETEN OVER ONZE CROSSFIT VOOR SINT-MICHIELSGESTEL?

Heb je interesse om een keer met CrossFit aan de slag te gaan? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We verwelkomen je graag een keer in onze CrossFit box in Sint-Michielsgestel, waar enthousiaste mensen klaarstaan om met jou aan de slag te gaan. CrossFit is de ideale combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Bij ons doe je gevarieerde, functionele bewegingen die je helpen snel weer in een goede vorm te komen.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers