Skip to main content

Crossfit Den Dungen

CROSSFIT DEN DUNGEN: SNEL FIT WORDEN!

Stilzitten is geen optie als u fit wilt worden. Sterker nog, te weinig beweging kan leiden tot allerlei welvaartsziektes. Bent u op zoek naar een sport waar u snel fit van wordt en waar u bovendien veel plezier aan zult beleven? Ontdek dan CrossFit. Bij CrossFit draait het allemaal om het maken van functionele bewegingen. Door deze natuurlijke bewegingen worden blessures voorkomen en boekt u gegarandeerd resultaat. Voor CrossFit Den Dungen en omgeving kunt u terecht bij CrossFit Duketown. Wij zijn een enthousiast en gedreven team dat CrossFit aanbiedt op verschillende niveaus.

CROSSFIT BOX DEN DUNGEN BIJ CROSSFIT DUKETOWN

Voor een CrossFit box Den Dungen wijkt u uit naar onze gym in ‘s-Hertogenbosch. Bij CrossFit Duketown beschikken we over een volledig uitgeruste box waarin u naar hartenlust kunt trainen. Uiteraard doet u dit onder begeleiding van onze professionele coaches. Samen helpen wij u om uw uithoudingsvermogen en fitheid te verbeteren en uw grenzen te verleggen. Daarnaast helpen wij uw doelen te bereiken: of dat nu sterker worden of afvallen is. Met slechts 2 keer trainen in de week zult u al resultaat merken. Zowel uw lichaam als uw geest zullen dan ook baat hebben bij onze uitdagende én leuke trainingen.

GRATIS PROEFLES CROSSFIT AANVRAGEN

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze lessen? Boek dan op onze website een gratis proefles. Geheel vrijblijvend kunt u op deze manier kennis maken met CrossFit en ons gezellige team. Wij durven te wedden dat u daarna verkocht bent! Bij CrossFit Duketown streven we namelijk niet alleen naar het geven van uitdagende lessen, maar ook naar het creëren van een goede sfeer. Wij zorgen er voor dat u zich thuis voelt in onze gym en echt alles uit uw CrossFit training haalt. Voor meer informatie kunt u ons contacteren. Vul bij voorkeur ons online contactformulier in, dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers