Skip to main content

Crossfit Oisterwijk

CROSSFIT OISTERWIJK: VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN NIVEAUS

Of je nu op zoek bent naar een uitdagende training voor je kinderen of zelf wilt trainen (ongeacht je leeftijd): Crossfit Oisterwijk is geschikt voor iedereen. Bij Crossfit Duketown worden bovendien lessen op verschillende niveaus georganiseerd. Zo kunnen zowel beginners als gevorderden bij ons terecht voor een leuke én effectieve training. Met behulp van tools zoals touwen en gewichten stellen wij lessen samen die nooit gaan vervelen. Met de oefeningen boek je bovendien snel resultaat. Binnen no time zul je merken dat je fitter en sterker wordt. Dit zie je niet alleen terug in de spiegel, maar merk je ook in het dagelijkse leven.

IEDEREEN VOELT ZICH THUIS IN ONZE CROSSFITBOX OISTERWIJK

In onze crossfitbox Oisterwijk voelt iedereen zich thuis. Wij vinden het belangrijk om een goede sfeer te creëren waar hard gewerkt wordt én veel lol gemaakt wordt. Fit worden is namelijk veel makkelijker als je het naar je zin hebt. Ons team bestaat uit professionals die er alles aan doen om je te motiveren. Samen werken we naar je doel toe: wat deze ook is. Naast de lessen, ben je van harte welkom in onze open gym. Hier kun je zelf komen trainen op een aantal onderdelen. Spreek eventueel af met je sportmaatje als je een extra steuntje in de rug nodig hebt.

WANNEER KOM JIJ LANGS BIJ CROSSFIT DUKETOWN?

Kun jij niet wachten om fitter, sterker en slanker te worden? Vraag dan direct een gratis proefles aan bij Crossfit Duketown. Op deze manier kun je kennis maken met crossfit en ons enthousiaste team. Lees online eventueel alvast meer over onze trainingsschema’s en abonnementen. Zo werken we met verschillende abonnementen en rittenkaarten waardoor je zelf kunt bepalen hoe vaak en wanneer je komt trainen. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met het team van Crossfit Duketown. Wij helpen je graag!

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers