Skip to main content

Crossfit Schijndel

DE CROSSFIT BOX VOOR SCHIJNDEL

Je bent op zoek naar een manier om aan je conditie te werken, of om beter in vorm te komen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens te komen kijken bij CrossFit Duketown. Als je een CrossFit in Schijndel zoekt zitten wij bij je om de hoek. Bij ons vind je ervaren, enthousiaste trainers, die graag met je aan de slag gaan. Wij zorgen er graag voor dat jij je grenzen verlegt en leert wat het is om verantwoord te trainen. CrossFit is een perfect uitgebalanceerde manier van bewegen, waarbij elementen uit meerdere sporten met elkaar worden gecombineerd.

AAN DE SLAG MET CROSSFIT BIJ SCHIJNDEL IN DE BUURT

CrossFit is een unieke combinatie van meerdere sporten. We hebben het dan over gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Door deze combinatie worden je functionele bewegingen beter getraind. Dit is belangrijk, aangezien je deze functionele bewegingen dagelijks gebruikt. Als je dan zorgt dat je hier beter in getraind bent, dan wordt het alleen maar makkelijker om hiermee aan de slag te gaan. Ook goed als je ook nog aan andere sporten doet en daarbij ook je prestaties wil verbeteren. Wil je wel eens weten of CrossFit ook iets voor jou is? Via onze website rooster je dan heel eenvoudig een gratis proefles in.

MEER WETEN OVER CROSSFIT IN SCHIJNDEL?

Bezoek onze CrossFit box bij Schijndel als jij ook aan de slag wil gaan om je grenzen te verleggen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die je bij ons hebt op het gebied van CrossFit. Dit is een goede manier om te bewegen, te werken aan je zelfvertrouwen maar ook om te leren samenwerken met anderen. Zo word je sneller, fitter en vaardiger. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor CrossFit Kids, waar kinderen op een aangepaste manier ook met CrossFit aan de slag gaan.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers