Skip to main content

Crossfit Vught

DE CROSSFIT VOOR VUGHT

Ben jij woonachtig in Vught en wil je hier graag aan de slag gaan met CrossFit? Kom dan eens naar Den Bosch, naar CrossFit Duketown. In onze CrossFit box vind je alle apparaten die je maar nodig hebt om goed aan je conditie te kunnen werken. Hier staan enthousiaste mensen voor je klaar, die als geen ander weten hoe er een goed programma opgezet moet worden waar jouw lichaam profijt van heeft. Onze CrossFit box in Vught is er helemaal op ingericht om het trainen zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. We hopen je dan ook binnenkort een keer te mogen begroeten bij een proefles, of onze introductiecursus van tien lessen in een maand.

KOM EENS LANGS BIJ ONZE CROSSFIT BOX BIJ VUGHT IN DE BUURT

Als jij eens wil bekijken of CrossFit misschien iets voor jou is, dan raden wij je aan om even contact met ons op te nemen. Bij CrossFit Duketown staan we klaar om samen met jou een programma op te stellen dat jou op het lijf is geschreven. Je moet er per slot van rekening goed rekening mee houden dat je hierbij rustig begint en dit goed opbouwt. Maak jij je zorgen of je wel over een conditie beschikt die goed genoeg is voor CrossFit? Hier hoef jij je zeker geen zorgen over te maken. CrossFit is prima geschikt voor iedereen die serieus is over het werken aan vorm en conditie.

MEER WETEN OVER ONZE CROSSFIT IN VUGHT?

Bij CrossFit Duketown staan we klaar om je te helpen met het werken aan je conditie. Wij helpen je het beste uit jezelf te halen, je grenzen op te zoeken en deze ook te durven verleggen. Alle oefeningen die wij je aanbieden, zijn op jouw eigen niveau. Dit is een niveau dat naarmate je langer aan CrossFit doet alleen maar beter zal worden. Op deze manier beleef je successen, wat je alleen maar gaat motiveren om nog harder je best te doen. Als je hier meer over wil weten kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. Of schrijf je via onze website eenvoudig in voor een proefles.

Wat onze leden zeggen over CF Duketown

“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laagdrempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder CF Duketown ‘mijn crossfit familie’..”

Louise Boogaard, 32 JAAR

“Naast dat het me sterker en fitter maakt, vind ik de community erg fijn bij CFD. Er is uitstekende begeleiding en de atleten onderling creëren een leuke, uitdagende sfeer. Ik word altijd weer tot het uiterste gedreven.”

Niek Wittenberg, 28 JAAR

“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit! ”

Nicole Bekkers